SURF CAMPS IN BALI WITH KIMA SURF

HASSLE-FREE SURF HOLIDAYS FOR ALL SKILL LEVELS

All of the surf camps we promote are arranged in the surf paradise of Bali and organized by our trusted companion of 10 years – Kima Surf. The surf camps are primarily targeted for Finn-surfers and therefore the pages are in Finnish. Set your mind for the right mood by viewing the full video from below and if you feel like it – ask for more information about the surf camps by email surf[at]asennesurf.com. Let’s make your dream surf holiday happen!

Syksyn 2019 Asenne camp -tapahtuma on varattavissa nyt! Camp järjestetään Balilla, Canggussa 2.11.-16.11.2019 yhteistyössä paikallisen camp -operaattorin Kima Surfin kanssa ja, vaikka Asenne Camp onkin “vain” kaksi viikkoa, voi surffausta tottakai jatkaa Kimalla vielä pitempäänkin!

Tuodaksemme surfareille enemmän vaihtoehtoja, ja surfin paremmin saataville, olemme syventäneet yhteistyötä paikallisen camp -operaattorimme kanssa entisestään. Varauksia ja räätälöintiä helpottaaksemme varaus tapahtuu nykyään suoraan Kimasurfin sivuilta. Heidän sivuilta näkyvän ohjelman lisäksi hintaan sisältyy tottakai lisäksi Asenteen omat ohjelmat sekä suomalaiset hostit!

SYKSYN 2019 SURF CAMP –tapahtuma on irtiotto Suomen syyssateista, Balin paratiisisaaren lämmössä. Lähtemällä mukaan varmistat unohtumattoman kokemuksen ja lataat aurinkoenergiaa Suomen talven paukkupakkasten varalle!

” Paikalliset surffiohjaajat olivat ehdottomasti yksi reissun parhaista puolista – niin huikeita ja ammattitaitoisia tyyppejä! Päästiin jopa yhden surffiohjaajan häihin, mahtava kokemus! Ohjaajat olivat aina mukana vedessä ja antoivat jatkuvasti vinkkejä.” – Sara Tickle, Tickle Your Fancy

Bali on maailmankuulu surffikohde, jonka lämmin vesi ja 50 eritasoista aaltoa sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin surffareille – jokaiselle jotakin. Asenne panostaa laatuun ja täten tarjoaakin yhdessä tasokkaan indonesialaisen surfficampin ja sertifioitujen paikallisten surffioppaiden kanssa kaksi ohjattua surffisessiota päivässä, seitsemän päivää viikossa.

Balilla surffatessasi tarvitset vain shortsit, et märkäpukua. Vesi on kirkasta ja lämmintä. Veden ja ilman lämpötila pysyttelee +30 °C tuntumassa ja näin ollen olosuhteet maailman parhaista aalloista nauttimiseen ovat vähintäänkin otolliset. Balin värikäs ja monipuolinen kulttuuri, saaren lukuisat nähtävyydet ja loistavat shoppailu- ja biletysmahdollisuudet tarjoaa siis paljon muutakin kuin vain surffia.

Surffauksen lisäksi Camp sisältää myös paljon muuta ohjelmaa osallistujien päänmenoksi. Jokainen saa myös kotiin vietäväksi Asenne Surf Camp kuvakansion, jota voi fiilistellä aina Bali-ikävän yllättäessä campin jälkeen.

Reissuun voi lähteä porukalla tai vaikka soolona. Tekemistä ja samanhenkistä seuraa löytyy paikan päältä takuuvarmasti. Kansainvälistä tunnelmaa luo paikallisten surf -oppaiden lisäksi myös muista maista saapuneet vieraat. Yli kymmenen vuoden kokemuspohjalta rakennettu tajunnanräjäyttävä tapahtuma on seikkailu Balin upeissa maisemissa, joka ei jätä ketään kylmäksi!

Ohjelma sisältää

 • Lentokenttäkuljetukset Balilla
 • Majoitus Canggussa sisältäen aamiaisen
 • Sertifioitu surf -opas seuranasi 2x päivässä, seitsemän päivää viikossa
 • Videovalmennusta sekä surffaukseen liittyvää teoriaa
 • Maastopyörät lähialueen omatoimiseen tutkiskeluun
 • Leffailtoja
 • BBQ -ilta
 • Autot kuljettajineen
 • Suomalainen host mukana päivittäin
 • Venematka ulkoriutalle surffaamaan (taitojen puitteissa)
 • Kulttuuriretkiä joihinkin Balin lukuisista kiinnostavista kohteista
 • Asenne T-paita
 • Asenne Surf Camp -kuvakansio

Ohjelma ei sisällä

 • Lennot
 • Lounas ja päivällinen, jotka voidaan nauttia campin ravintolan lisäksi omavalintaisissa paikoissa (näitä riittää)
 • Surffilautapaketti (mikäli et omista omaa), jonka vuokra 140 € /2vko (sisältää kaiken tarvittavan, lisäksi laudoissa on valinnanvaraa ja niitä voi vaihdella tarvittaessa vuokra-ajan sisällä)
  • Vakuutus vuokralaudalle (suositeltava) 50e/2vko
  • Voit myös tilata itsellesi oman Asenne-laudan, joka odottaa sinua saapuvaksi campilla (tilattava vähintään 1kk etukäteen, erikoishinta alkaen 320e)
 • Vain ensikertalaisille suunnattu surf-alkeiskurssi (erikseen 75€/hlö)
 • Vakuutukset (muistathan vakuuttaa itsesi ennen matkalle lähtöä kaiken varalta!)

Lisätietoa Surf Campista

Majoitus

Canggussa sijaitseva tyylikäs camp tarjoaa majoitusta kahden hengen huoneissa sekä 300m päässä sijaitsevissa kuuden hengen jaetuissa dormitorioissa. Mikäli haluaa hemmotella itseään oikein olan takaa, voi panostaa myös ylellisempään, ilmastoituun Deluxe-huoneeseen. Isommalla joukolla reissuun lähtevät voivat majoittua upeassa campsiten kupeessa sijaitsevassa villassa oman kaveriporukan kesken (max 4 henkilöä). Tutustu juuri sinulle sopivaan majoitusvaihtoehtoon yhteistyökumppanimme Kiman sivuilla.

Kuljetukset

 • Autot kuljettajineen
 • Maastopyörät lähialueen omatoimiseen tutkiskeluun
 • Skootterivuokraus mahdollista
Ateriat

 • Aamiainen sisältyy hintaan
Ajankohta, Matkanjärjestelyt ja hinta

 • Asenne Surf Camp -tapahtuma 2.-16.11.2019 Canggu, Bali
 • Tsekkaa ajankohtainen hinta Kiman verkkosivuilta (6hh jaettu surf lodge -dormitorio edullisin, niin kauan kuin paikkoja riittää!)
 • Muu informaatio surf@asennesurf.com

YHTEISTYÖSSÄ:

Lähtölaskenta syksyn 2019 surfcamppiin

 
 

VARAUSOHJEET

(luethan kokonaisuudessaan ennen kuin siirryt varaukseen)

 1.  TÄTÄ LINKKIÄ klikkaamalla pääset suoraan Kimasurfin sivuille varaukseen. Asenne Surf Camp järjestetään Canggussa eli valitse ‘Surf Resort’ -kohdasta ‘Green Room Canggu’.
 2. Valitse yläreunasta Asenne Camp -päivämäärät 2.11.-16.11.2019 (voit halutessasi jatkaa pidempäänkin). Lisää haluttu henkilömäärä ja paina ‘Update’.
 3. Valitse seuraavaksi ‘Room category’ -kohdasta sinulle sopivin vaihtoehto.
 4. Kun kaikki nämä ovat valittu paina ‘Add Room’.
 5. Tämän jälkeen näet valittavissa olevat lisäpalvelut ja -aktiviteetit. Mikäli tarvitset vuokralautaa, lautavakuutuksen (suosittelemme) tai  esimerkiksi Kiman täytettävän vesipullon (vahva suositus, sillä saat juoda vettä koko campin ajan pelkän pullon hinnalla ja säästät luontoa).
 6. Tavallinen aamupala kuuluu hintaan, eli voit jättää ‘Meal plan’ -kohdan tyhjäksi, mikäli et tarvitse mitään extraa.
 7. Mikäli tarvitset 3 päivän alkeiskurssin (ensikertalaisille suositeltavaa), valitse ‘SURFSCHOOL / LEARN-TO-SURF’. Voit halutessasi lisätä myös muita aktiviteetteja. Mikäli haluat oman surffilaudan Asenteelta, ota yhteys suoraan meihin osoitteessa surf@asennesurf.com ja jätä ‘CUSTOM SURFBOARD’ -kohta tyhjäksi.
 8. Kun olet valinnut haluamasi lisäpalvelut, klikkaa ‘Next Step’
 9. Seuraavaksi täytät henkilökohtaiset tietosi, jonka jälkeen paina ‘Next Step’
 10. Varmista, että päivämäärä, paikka ja valitsemasi lisäpalvelut, sekä henkilökohtaiset tietosi ovat oikein ja klikkaa ‘Confirm Booking’
 11. Varauksesi on nyt lähetetty ja tallennettu. Muutaman minuutin kuluttua saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä laskun Kima Surfarikselta. Maksathan laskun 7 päivän sisällä varauksesta. Ensimmäinen osa on 50% kokonaissummasta, joka hoidetaan tilisiirrolla (laskun tiedot löytyvät saadusta sähköpostista). Loput 50% maksetaan vasta paikan päällä Balilla käteisellä.
 12. Muutaman päivän sisällä varauksesta saat yhteydenoton sähköpostiisi myös meiltä Asenteelta.
 13. Odota reissua tovi ja varaudu elämäsi parhaisiin surffihetkiin!